Naš Balkan je zaista jedno veoma specifično područje. Svi znamo često reći kako tako čudnih ljudi nema nigdje kao kod nas.

To dodatno dokazuju i brojne priče koje možemo skoro svaki dan čuti ili pročitati i koje se mogu svrstati u kategoriju čudnih i bizarnih, mada se u nekim područjima smatraju sasvim normalnim. Ovaj put vam donosimo jednu nevjerovatnu priču iz Srbije, države u kojoj imate apsolutno sve moguće oblike ljubavnih odnosa.

Inače, poligamija se na ovim našim područjima ne tretira kao nešto ozbiljno kao što je to slučaj u ostatku svijetu, mada nije ni ovdje baš prihvaćena kao neko potpuno normalno stanje. To je nešto što je ostalo od Turaka koji su vladali skoro pola vijeka ovim predjelima, ali se eto i dan danas efekti toga primjećuju i osjete. Doduše, ovako nešto je pretežno prisutno u ruralnim predjelima države, gdje bukvalno ljudima nije važno s kim su, već je važno samo da se rađaju zdrava djeca koja će da pomognu u održavanju i vođenju imanja.

Današnja priča kreće rečenicom: “Ovdje su žene vlast, a ja sam opozicija”.

Glavni lik u ovoj priči je, kako mnogi smatraju, totalno lud frajer zbog onoga što radi, ali te ga prozivke ne dotiču pretjerano, jer on smatra da je ovako nešto sasvim normalno i da on apsolutno ne vidi razloga zašto to ne bi trebali raditi i drugi.

Kako on kaže, sve u ovom odnosu funkcioniše savršeno i on kaže da se obje njegove žene podnose jako dobro i da su čak prijateljice. Preko 10 godina je živio sa Zoricom, koja mu je za to vrijeme rodila dvije djevojčice, da bi se prije 2 godine porodici priključila i Stojanka, sa kojom danas ima jednu kćerku i čak tri sina. Apsolutno ga svi zaobilaze, gledaju poprijeko, ali njemu je život lijep.

Preporučujemo