Ana Bekuta se u zadnjem periodu dosta smirila i ne piše često o njoj u medijima. Ona se, iako imao 59 godina samo, čuvala i pridržavala svih mjera zaštite od koronavirusa, odnosno sam proces izolacije i socijalno distanciranje, kao što je i naložila Vlada republike Srbije.

Samo smo je par puta viđali u medijima kada je davala neke izjave, ali i to je bilo preko društvenih mreža, obzirom da ona nikako nije napuštala svoj dom.

Kao i svi građani Srbije, i ona jedva dočekala da se ukine vanredno stanje i smanje tenzije oko koronavirusa kako bi mogla da izađe iz kuće. Ona, naravno i dalje poštuje sve one mjere koje još nisu ukinute, pa tako kod svakog izlaska nosi masku na licu, obzirom da prvenstveno ne želi da bude na lošeg glasu među fanovima, ali isto tako ne želi da plaća bespotrebno novčanu kaznu za nenošenje maske, koja se kreće između 50 i 100 hiljada dinara. Mada, kako kaže – ona ne voli te maske uopšte, zbog čega izlazi iz kuće jako rijetko i ne planira da se vrati normalnom životu dok sve mjere ne budu ukinute.

Mada, opet je na kraju ispoštovala sebe, obzirom da je u zadnjih 2 mjeseca bila konstantno u izolaciji i zbog toga se totalno zapustila. Došlo je vrijeme da posjeti salon ljepote, pa je jednu sliku iz tog salona podijelila na svom Instagramu.

U opisu je pisalo “Dame izvolite”. Trebamo priznati da ovdje Bekuta uopšte ne liči na sebe. Totalno je neprepoznatljiva i ovo je klasični dokaz šta make up radi sa ženama i koliko ih make up može uljepšati. Ova žena koju vidimo na slikama nije Ana Bekuta, odnosno ne možemo vjerovati da ona ovako izgleda bez šminke. Totalno druga osoba.

Šta vi mislite o ovim slikama? Pišite nam svoje mišljenje.