U nastavku malo o modnim trendovima, od početka ljeta Kim Kardashian pokušava na neki način nametnuti papuče na petama kao najveći modni trend ikada.

Ostale poznate osobe, koje na svaki način pokušavaju biti prve u ovoj priči, slijedile su njezinim stopama. Radi se o modelu čija prednja strana podsjeća na flip-flop, ali ima platformu i stražnju petu ili potpeticu. Nešto najgore što se dosad vidjelo.

Ne morate dva puta pogoditi ko potpisuje model koji nosi poznate starlete, nije teško pogoditi, one pripadaju marki Ji Zi, čiji je vlasnik njezin suprug Kanye West. Ali, naravno, i drugi brendovi nisu zaostajali za trendovima, uključujući u ovu ponudu ovaj model, koji se opet snažno prodaje. Tako napravite i flip-flopove s Gianvito Rosi, Donaldom Plainom, Manolom Blanikom i Skicherryjem.

Međutim, udobnost ovih cipela velik je upitnik i vrlo je upitna, jer pružaju vrlo malo potpore ženskom stopalu, a ako se zbog vrućeg dana znojite u svakom slučaju, ne preporučujemo ove drhtave džempere za noge odmah, posebno ako planirate duža šetanja.

Kimberly Noel Kardashian West američka je glumica, poduzetnica, jedna od prvih starleta na svijetu, manekenka i reality zvijezda. Rođena je 21. oktobra 1980. u Los Angelesu. U braku je s reperom i multimilionerom Kanyeom Westom s kojim ima četvero djece, kćer North (sjever), sina Saint (svećenik), a nedavno je dobila i kćer Chicago i sina Psalma.

Zaključak da ovoj ženi treba zabraniti smišljanje imena djece, a ako djeca već imaju ovakva imena, ne smijemo ni pomisliti kako joj se zovu kućni ljubimci.

Izvor: Balkanlifetoday.info

Preporučujemo