Vjenčanje je jedan od najbitnijih događaja u životu svake osobe, i muškarca i žene. Svako želi da to prođe na najbolji mogući način, ali ono što se dogodilo ovom muškarcu uoči samog vjenčanja on nikada neće moći da zaboravi.

Naime, ovaj mladoženja koji je inače iz Indije je prešao biciklom 800 kilometara kako bi stigao na vjenačanje, ali je završio u karantini prije sudbonosnog “I do”.

Naime, policija ga je zaustavila prije dolaska na odrediše, te je on smješen u karantin. Zove se Sonu Kumar Čuhan, ima 24 godine, a medijima je kazao kako je 15. aprila trebao da se vjenča u Utar Pradešu, ali ga je uvođenje mjere obavezne karantine zateklo u Pendžabu gdje je zaposlen u jednoj fabrici, nekih 1000 kilometara udaljeno od mjesta vjenačnja. Nakon dužeg razmišljanja i konsultovanja sa svojim roditeljima riješio je krenuti na put, a sa njim su tada krenula i njegova tri najbolja prijatelja, sv biciklima, te su prešli preko 800 kilometara skupa.

Nakon što su vozili sedam dana, danonoćno, bez ikakvog odmora skoro, dva dana prije samog vjenčanja, na nekih 150 kilometara od cilja, njih četvoricu je zaustavila policija, te im lokalne vlasti nisu dopustile da nastavlje dalje svoj put, pa su sva četvorica završili u karantini gdje su prinuđeni ostati do kraja mjeseca. Nejverovatan baksuzluk.