William Hansson je stručnjak za interijet i on je otkrio kako postoji nekoliko različitih predmeta u stanu koji veoma lako odaju da svi apsolutno mogu primjetiti da ste vi teški kokuz.

“Dosta ljudi smatra da je satenska posteljina, naročito crna, vrhunac luksuza i elegancije, a zapravo je to vrhunac kiča i neukusa. Posteljina mora biti kvalitetna. Od lana, od pamuka ili od nekog miksa. Svila i saten su samo za bijednike, prostake i umišljenje plejboje.” kazao je Hansson i dodao potom još nekih stvari koje odaju istu stvar.

PLIŠANI MEDVJEDIĆI

Zar ste stvarno toliko mentalno poremećeni da vjerujete da je slatko čuvati uspomene iz djetinjstva kao što su plišane životinje? Hannson smatra da je to vrhunac kiča, naročito kada plišana životinja u svojim šapama drži srce, cvijet ili neku ljubavnu izjavu.

OGROMNA OGLEDALA

Ako na nekim mjestima imate ogromna ogledala to je, vjerovali ili ne, vulgarno. Naime, to naprosto vrišti da ste vi narcis ali ne samo to. Još uvijek se nije rodila osoba koja je postavilo ogledalo na plafon iznad kreveta, te da stvarno izgleda tako dobro koliko misli u glavi da jest. Što je veće ogledalo, to je osoba ružnija smatra ovaj ekspert.

NAMJEŠTAJ OD STAKLA

Ako imate stakleni namještaj to je prava gnjavaža da se o tome ne treba ni razmišljati, a kamoli doći na tu ideju. Samo kreteni i mazohisti kupuju bilo šta od stakla. Uostalom, takav namještaj uzima samo niža klasa. Mahagonij i hrast jedini dolaze u obzir tvrdi ovaj čuveni ekspert.

Nastavak teksta pročitajte na linku OVDJE.

Preporučujemo