Danas ćemo vam donijeti priču o jednom dosta specifičnom amerikancu, koji nije Baba Vanga, ali ima jednu itekako zanimljivu priču.

On, naime, tvrdi da dolazi iz budućnosti i on vjeruje da će se baš u ovoj godini dogoditi nešto jako strašno i da je on došao da nas upozori. On se zove Bryan Johnson, dolazi iz Austina, Texas. Šta mislite o čemu on to govori?

Naime, njega su komšije prijavile, jer ih je on uznemiravo i on je bio priveden potpuno pijan u policijsku stanicu. Pričao je da ima direktan kontakt sa vanzemaljcima i da ima neke informacije koje mora podijeliti sa čitavim svijetom. Kazao je tom prilikom da dolazi iz 2050. godine i da u njegovoj dimenziji niko neće biti pošteđen. Da li možete to da zamislite?

Kazao je policajcima kako će do kraja godine planetu napasti vanzemaljci i da ćemo od tog momenta biti njihovi robovi. Koronavirus je zapravo ništa u poređenju sa tim šta nam se navodno sprema. Apsolutno niko mu naravno nije povjerovao, ali je on onda kazao da ga prikopčaju na “staromodnu verziju poligrafa”. Aparatura je, neočekivano, pokazala da on ne laže.

Ljudi u Texasu su se dodatno uzbunili kada su primjetili ogromnu antenu koju ima na krovu svoje kuće, koju je navodno privremeno iznajmio. Tvrdi da je to kuća njegove porodice i da će on tek biti rođen tek za tri godine. Kako je rekao, on je kupio kuću od svoje porodice i govori kako mu je bilo jako teško, kada je ponovo pričao sa svojim roditeljima, koje su samo par godina kasnije vanzemaljci ubili.

Preporučujemo