Svi naravno veoma dobro znamo na koga se misli kada se izgovori ime Adolf Hitler.

Svi ga vežu za najomraženiju i vjerovatno najbolesniju osobu u novijoj historiji čovječanstva. Diktator koji je svojim naređenjima izazvao početak Drugog svjetskog rata koji je za šest godina koliko je trajao odnio milione života. Sve zbog bolesne ideje jednog čovjeka. Odlučan da pokori cijeli svijet, imao je i saveznike na svojoj strani (Italija i Japan), koji su mu pomogli da parcijalni ostvari svoj san. Međutim, na sreću njegovi suludi plan nije uspio, pa se on 30. aprila 1945. godine skriven u svom bunkeru odlučio ubiti. U zvaničnom izvještaju se navodi da je pucao sebi u glavu, ali njegovo tijelo na kraju nikada nije bilo pronađeno.

Godinama kasnije, pa čak i danas, kruže špekulacije da on zapravo nije mrtav, da se krije negdje, da je izvršio plastićnu operaciju (ne kao Jelena Karleuša), promijenio identitet i da normalno živi svoj život. Neki su se ljudi kroz godine pojavljivala koji su tvrdili da znaju njegovu tačnu lokaciju i da se on zapravo krije u Argentini, gdje je mnogo nacista pronašlo svoje skrovište nakon Drugog svjetskog rata i bijega od Ninberškog procesa. Ali, i da jeste to istina, Brkica bi trebao biti mrtav, ako ništa onda barem od starosti, zar ne? E, paaaa….

Danas vam donosimo priču o jednom čovjeku koji tvrdi da je on pravi pravcati Adolf Hitler. Naime, odlučio je se nakon svih ovih godina, navodno, otkriti, nakon što je čuo da je nedavno Izrael prekinuo sve moguće potrage za preživjelim nacistima.

On je za medije u Argentini objasnio da ne shvata zbog čega je Izrale toliko dosljedan i uporan da traži 50 godina naciste po čitavom svijetu. On ne vidi ništa loše u tome što se desilo sa Holokaustom (Aušvic i ostala “mjesta za zabavu”)- Uz sve to, Njamačka je čak novčano pomogla mnogim preživjelim Jevrejima i njihovim porodicma.

Inače, ovaj se čovjek “trenutno” zove Herman Gutenberg, i provjereno se radi o nacisti koji je tokom prošlog stoljeća pobjegao iz Evrope.

“Dosta je bilo skrivanja. Tolike decenija sam temeljito razrađivao plan za moj veliki povratak. Vrijeme je, sljedbenici moji, stari i mladi. Vrijeme je da osvojimo svijet. Plan Z je spreman.” kazao je on ali nije želio reći šta je tačno “Plan Z”.

Šta vi mislite o ovome? Mi mu, iskreno, baš i ne vjerujemo.

Preporučujemo