Uncategorized

Ova žena u samo 2 sata ima 180 orgazama: Njen muž je na izmaku snaga, umoran od života. Kod njih nema mjesta dosadi (VIDEO)

Domaćica Cara Anaya (31) iz Arizone je pravi medicinski fenomen. Mada se na prvi pogled čini da je ona sasvim normalna žena, ona pati od jednog veoma rijetkog poremećaja stalnog genitalnog uzbuđenja, zbog kojeg konstatno doživljava orgazme, nerijetko i do 180 za samo dva sata.

Prije tri godine su joj uspostavili dijagnozu, koja joj uništava život, piše Express. Sve je to počelo jednog sasvim normalnog dana kada je otišla u kupovinu. Ona je uočila da je sve što pogleda, pomiriše ili dotakne uzbudi pa se uspaničila, pri čemu je pala na pod i počela neočekivano doživljavati višestruke orgazme.

“Bila sam ponižena i posramljena. Kada ste među djecom i ovako nešto vam se desi osjećate se bolesno, gadite se sami sebi. Niko me ne može shvatiti.” objasnila je ova očajna Amerikanka koja je bila primorana dati otkaz na svom poslu konobarice i zatvoriti se potpuno u svoju kuću. Prisiljena je da maksimalno izbjegava bilo kakav kontakt, ne smije uopšte napuštati svoj dom

Pored nje, njenom mužu Tonyiu, te njenom desetogodišnjem sinu situacija također teško pada, a Cara ne zna ni kako da objasni svoj problem svom sinu.

“Trudim se da kontrolišem nekako to uzbuđenje i uvijek pokušavam zadržati normalan izraz lica dok doživljavam vrhunac. Moj život je uništen. Kada sam sretna, onda doživim samo 10 puta dnevno orgazam. Nekada jednostavno nemam snage ustati i stati na noge.” kazala je ona.

Za njenu bolest, kako je saznala, nema lijeka. Naime, nijedan doktor, neurolog, ginekolog ili psihijatar joj nije znao pomoći, bez obzira koga je posjećivala. Pored svega toga ona mora da se nosi sa nekim dodatnim problemima koje je prouzrokovao ogroman broj orgazama. Stalno je dehidrirana, bole je zglobovi i pati od nesanice.

Ni njenom mužu nije ništa lakše zbog svega ovoga jer Cara zbog ogromne količine hormona konstantno žudi za fizičkom prisnošću i dodirima. Čak i kada imaju intimne odnose, Cara ostane nezadovoljna jer bi uvijek ostajala uzbuđena kao da se ništa nije desilo. Govori kako je jako usamljena jer je niko ne može shvatiti. Moli se da ovaj poremećaj nekako prođe kako bi mogla da se vrati normalnom životu.