Zanimljivosti

OVA ŽENA TVRDI DA JE UMRLA I BILA U PAKLU! Ispričala kako se provela i koga je tamo videla. Ovu njenu ispovest JEDNOSTAVNO MORATE PROČITATI!

Često se u filmovima dešavaju scene gdje se ljudi koji se nalaze u komi ili besvjesnom stanju kao nalaze na nekim lijepim mjestima, idu prema nekom svjetlu ili sreću drage ljude a koji su već umrli pa se nakon toga, kada se probude prisjećaju tih scena iz raja.

Za razliku od onih koji kada dođu u situaciju da se bore za svoj život kažu da su ugledali svijetlo Raja, jedna žena u takvoj situaciji je izjavila da je videla – Pakao.

Stefani je uzela malo veću dozu narkotika, predozirala se i medicinari iz hitne pomoći su je proglasili već mrtvom. Stefani se ipak vratila među žive i nakon njenog kratkotrajnog susreta sa smrću, opisala je mjesto na kojem je bila.

“Padala sam i padala i izgledalo je kao vječnost. U toku tog mog padanja sam vidjela dijelove svog života i sve one stvari koje sam pogrešno radila, ljude koji su umrli a koji me nisu voljeli”, ispričala je Stefani a onda dodala da je prestala padati i kada se okrenula oko sebe vidjela je da je u svom rodnom gradu. Grad je bio kao porušen i opustošen bombom a Stefani je bila jedini preživjeli u gradu. Tako je svoju “smrt” opisala Stefani za Express.

“Bilo mi je jasno tada da sam ja sama sebi prouzrokovala ovakav ishod i da sam puno griješila”, pričala je Stefani a onda opisala kako se probudila. “Vratila sam se u polahko svoje tijelo, progledala i u tom trenutku zahvalna što me Bog blagoslovio“, rekla je.

Od tada Stefani vjeruje da joj je ovim pružena prilika da preokrene svoj život. Pričajući taj svoj doživljaj želi poručiti svima: “Raj mora postojati jer pouzdano znam da sam bila u Paklu”.

Za ovakve situacije naučnici imaju druga obrazloženja osim zagrobnog života. Neurolog Kristof Koh kaže da su takve vizije normalne, jer mozak ostaje bez kiseonika, u borbi za preživljavanjem.