Zanimljivosti

OVA ŽENA NA PLAŽI JE DANAS HIT! NEMA KO NIJE GLEDAO U NJU: Pred svima OVO IZVADILA i krenula je akcija! (VIDEO)

Period je ljetnih odmora, i mada i dalje postoji koronavirus, ogroman broj ljudi riješio je iskoristiti svoj odmor i opustiti se na plaži uz more, kako bi pobjegao i zaboravio svu situaciju koja se događa od ove godine.

Na suncu, koje gori gotovo čitav dan, potrebno je zaštititi svoju kožu i tijelo, ali, ako nemate nekoga ko bi vam pomogao nanijeti kremu na dijelove tijela do kojih inače ne možete doći, tada ste prisiljeni da se snađete na različite načine.

Svi znamo koliko je bitno nanijeti kremu za sunčanje, naročito na plaži, ali šta učiniti ako nema nikoga ko bi je nanio na vaša leđa?

Videozapis žene koja je pametno riješila ovaj problem jednom zauvijek počeo se širiti društvenim mrežama.

Dakle, neko je snimio ovu ženu kako trlja kremu za sunčanje u leđa malim valjkom za boje na dugoj ručki.

Nije poznato odakle je snimljeno ovo, ali čuje se da ekipa koja je snimila ovo doslovno umire od smijeha.

Video je oduševio i korisnike Twittera koji su joj uglavnom čestitali na snalažljivosti, a neki su je pohvalili da se snašla odlično, jer je to sjajno rješenje.

“Ovo je zapravo parola, snađi se, ništa drugo”, “I ja želim ovo”, “Pa, ovo je definicija feminizma. Ne treba mi niko, sve ću učiniti sama”, “Totalno, pa gdje sam do sada bio u glavi?”, “Super uspjela si”,” Kradem, ne video, već ideju”, pisalo je u nizu komentara na ovaj videozapis, koje možete pogledati ispod teksta.