70-godišnja američka dizajnerica Vera Wang, koja se proslavila vjenčanicama, izgleda totalno nestvarno i nevjerovatno za svoje godine. Oduševila je sve koji su je pratili na društvenim mrežama svojim izgledom. Uskoro će proslaviti 71. rođendan.

Svi koji je redovno prate na društvenim mrežama i koji je poznaju slažu se da ona izgleda fantastično za svoje godine. Nedavno je podijelila par svojih slika tokom karantene u Miami Beachu, nakon čega su korisnici društvenih medija bili šokirani njenim izgledom.

“Ima više od 70 godina?!?” pitala se jedna korisnica Twittera, podijelivši jednu njenu sliku u sportskom grudnjaku i narandžastoj haljini. Taj njegov tvit ubrzo je postao viralan i svi su ubrzo počeli komentirati njen nevjerovatan mladenački izgled.

“Je li se samo odjavila od starenja” – napisala je jedna korisnica Twittera.

“Šta ona pije? Krv od jednoroga možda?” – dodao je još jedan.

Bivša klizačica, koja će krajem idućeg mjeseca proslaviti 71. rođendan, nedavno je za Harper’s Bazaar kazala da je odmah nakon Pariskog fashio week-a prestala raditi skupa sa svojom ‘modnom porodicom’ s kojom radi i odmah se zaključala u karanteni.

“Sva moja modna porodica je jako fit, zbog čega sam trenirala većinu dana. Kako sam cijeli život bila opsjednuta, sada konačno imam priliku malo se „poigrati“ sa svojom odjećom, nečim za šta čak i jedan modni kreator rijetko ima vremena” – kazala je ona, kako izvještava Stranica Six Style.

Ona je samo pravi dokaz da se sve što se čvrsto želi može na kraju i postići.