Zanimljivosti

OVA SRPKINJA obrukala je cijelo POKOLJENJE: Kada vidite šta je radila na sinovoj SVADBI, shvatit ćete zašto je se ODREKAO – napravila totalni HAOS (VIDEO)

Vjenčanja su svakako jedan od glavnih događaja koji se vrlo često događaju na Balkanu.

Svaka nacija, svaka zemlja ima svoje tradicije, običaje i kulture kada su vjenčanja u pitanju. Neki mladenci vole imati prave gozbe povodom tog posebnog dana, pa pozivaju svaku osobu koju poznaju, dok neki to čine skromno i pozivaju ljude koji su im najvažniji.

Što se tiče prve vrste ljudi, oni se pretežno međusobno natječu oko toga ko će imati veću svadbu i ceremoniju zvaničnog vjenčanja, a to je uglavnom pretjerivanje.

Nekada su se vjenčanja morala održavati pod šatorima. Danas to nije običaj, mada i to viđamo još uvijek u nekim zaostalim ruralnim predjelima. Danas se vjenčanja pretežno održavaju u svadbenim salonima. Na nekim vjenčanjima može se desiti nešto što baš nije toliko specifično i nije baš pogodno za vjenčanja. Sva ta dešavanja događaju se kada se konzumira veća količina alkohola, pa se ponekad dogodi i fizički sukob između nekih ljudi. I danas vam govorimo o sličnoj situaciji koja se dogodila na vjenčanju.

Sada je ovu situaciju pokrenula dama koja je popila prekomjernu količinu alkohola i zbog toga se malo previše opustila. Mnogi koji su bili prisutni na ovoj ceremoniji kazali su da je to bila majka mladoženje, ali opet to nisu određene informacije. Čitav događaj se dogodio kada je bend u pozadini svirao i pjevao pjesmu Danas majko ženiš svog sina, i zbog toga su mnogi povezali da je ovo majka mladoženje.

Kada je bend počeo pjevati ovu poznatu pjesmu, žena je skočila na stol i pokušala odmah napraviti špagu. Ali, bilo je očekivano komplikacija. Zbog njene težine, stol se otvorio i gospođa je samo pala. Ispod možete pronaći video kako biste vidjeli kako se sve stvarno odigralo.