Showbizz

OVA PLAVA BOMBA mlađa od Željka čak 32 GODINE: Svi misle da joj je otac, KAKO TE NIJE SRAMOTA, evo šta joj radi! (FOTO)

Vjerovatno da nema niko na ovom prostoru ko nije čuo za grupu Bijelo Dugme, čuo a sigurno i slušao i sluša brojne hitove koje je ova grupa objavila u godinama svog postojanja.

Jedan od frontmena Bijelog dugmeta je sigurno bio i Željko Bebek. Jako dugo je Željko bio vokalni solista ove grupe i, po mnogim komentarima, jedan i od najboljih solista grupe.  Željkina prepoznatljiva frizura, kovrdžava kosa, stil oblačenja davali su mu pravi izgled modernog i uspješnog rokera.

A žarila je grupa i palila po cijeloj bivšoj Jugoslaviji. Punila stadione I najveće koncertne dvorane i gegeracije i generacije su pjevale s njima. Nakon odlaska iz grupe Bijelo Dugme, Željko je započeo samostalnu pjevačku karijeru, nije da nije dobra ali se nekako ipak, kada se kaže Željko Bebek odmah pomisli na Bijelo Dugme,na “Bitangu I princezu”,”Jesil mala ljubila do sada“ i brojne druge hitove.

Dok je na svom poslovnom planu Željko blistao, dotle je u privatnom životu imao manje uspjeha.
Iza sebe je imao dva neuspjela braka a tek sad, u ovom trećem, se skrasio i čini se da je konačno sretan. Željko je sa svojom suprugom Ružicom u vezi već 18 godina, a interesantno je da je njegova supruga Ružica mlađa od njega 32 godine, ali to očigledno ne smeta ni jednom ni drugom .

“To je bila ljubav na prvi pogled. Odmah sam znao da je to ono pravo , da je Ružica moja sreća. Poslije dva neuspjela braka mislio sam da se neću više vezati ali je ova žena osvojila moje srce. I još je tako. A tek s njom sam shvatio da karijera nije najvažnija u životu, potrebna je i ljubav”- izjavio je Željko Bebek.

Oglasi – Advertisement
Pozitiv media

Dobrodošli na portal Pozitiv Media.