Novo

OVA pitalica posvađala društvene mreže, KOLIKO VI VIDITE KVADRATA?

I danas za vas imamo jednu jako zanimljivu temu , a koja je neko olakšanje u poređenju sa brojnim vestima koje vam svakodnevno prenosimo . Naime , danas ćemo da govorimo o jednoj mozgalici , a koja se na prvi pogled čini jako laka , dok je s druge strane jako komplikovana. Verujemo da svako od vas ima u društvu onu jednu osobuu koja je uvek pmaetnija od ostalih , te voli da to ističe , ali kada dođe trenutak da to potvrdi i pokaže , ovake stvari je ostave pod znakom pitanja.

Naime , danas na društvenim mrežama možemo da pronađemo veliki broj raznih pitalica , a od kojih neke umeju da naprave pravi problem ljudima , jer dosta njih pokušaju da sami reše problem , ali im ne uspiju ,pa se onda zna da uključii cela porodica , pa svi mozgaju , jer je mnogo lakše naći rešenje kada više glava razmišlja , nego kada jedna.

Dakle , svaakko je najvećiužitak kada mozgalicu rešite sami , ali je problem jer imamo onne jednostavne , ali i one malo komplikovaije . Često to znaju biti optiče vrke sa fotograijma i koje su uvek jakozanimljive za publiku. Naime , danss vam pored brojnih koje imate na društvenim mrežama donosimo jednu koja je u jednu ruku vizuelna , ali i matematička. Sve zavisi kako na nju i gledate. Dakle ,radi se o pitanju koje je sve zbunilo , a to je koliko kvadrata vidite unutar ove slike. Mnogi su se ovde posvađali, merili iz raznih uglova, a ko niste do sada mogli da izračunate, odgovor je jaako jednostavan, a to je da je ovde tri kvadrata. koje je vaše rešenje bilo?