Često na društvenim mrežama imamo priliku da čitamo tuđe ispovijesti koje nas nerijetko znaju ostaviti bez daha.

Tako vam i mi u našem današnjem članku donosimo jednu priču koja će vas na prvu zaista iznenaditi, kako je riječ o surovoj priči.

Naime, jedan 35-ogodišnji muškarac je otkrio kako nikad nije imao problema sa ženama sve dok se nije zaljubio u jednu konobaricu.

Kako je inace i bogat, a ujedno i jako dobro izgleda, iznenadio se kada je shvatio da mu ona nije dostupna. Raspitao se da je studentica na jednom izuzetno teškom faksu, te da radi, kako bi mogla da sebi nastavi plaćati troškove studiranja. Stalno joj se udvarao, a ona ga je neprestano odbijala. Na kraju je bio toliko isfrustriran da je odlučio da odigra jako prljavu igru s njom. Naime, znao je da jedva sklapa kraj s krajem, pa je sredio da dobije otkaz u tom kafiću.

Nakon toga joj je ponudio mnogo novca da provede samo jednu noć s njim. Mislio je da tu ponudu nikad neće odbiti. Ipak, pogrešno ju je procijenio. Ona mu je tad rekla da bi prije skočila s mosta nego što bi bila s njim.

Tek nakon toga shvatio je sa kakvom ženom ima posla, te da je ona nešto navrijednije što je u cijelom svom životu ikad poželio.

Šta vi mislite o cijeloj ovoj priči, da li vi pak imate neki komentar koji biste voljeli da ovom prilikom podijelite s nama? Pišite nam u komentarima ispod našeg današnjeg članka!

Izvor: Magazindan

Preporučujemo
Loading..