U nastavku današnjeg članka govorimo o zdravlju i najgoroj bolesti koja se pojavila u historiji čovječanstva i za koju se čini da nema lijeka, a pogodili ste, ima.

Donosimo vam istinsku priču o bugarskom muškarcu koji govori o borbi protiv teške bolesti. Njegova priča dala je nadu mnogim ljudima, a evo i zašto, pred nama je vrlo poučna i dobra priča.

“2002. godina, liječnici su otkrili dobroćudno oboljenje u mom mozgu. Odmah su me primili na operaciju u BLD – bolnici u Sofiji. Tvar je bio veličine 5,5 cm, ali operacija je bila uspješna.

Operirali su me najbolji neurohirurzi u Bugarskoj. U tom sam trenutku imao sreću dobiti na raspolaganju popis tako dobrih liječnika, samo za mene, bez mita i povlačenja. Nakon dvije godine, bolest se opet vratila i tvar je narasla gotovo do iste veličine. Morao sam se podvrgnuti novoj operaciji, ovaj put s istim tipom lasera, ali nakon operacije lijeva ruka i noga su mi paralizirani. Liječnici su ispitivali moju groznicu, koja se u tom trenutku pokazala kao netipična i potpuno čudna.

Potom sam otišao na onkologiju, nakon čega je uslijedila radioterapija, što je bila sasvim normalna stvar, ali ni to nije pomoglo. Tvar je ponovno narasla i zakazana je nova operacija, bez presedana, takva je odluka donesena i morala je biti hitna. Nakon operacije otišao sam na rehabilitaciju i tamo sam, srećom, upoznao čovjeka koji mi je promijenio život. Muškarac je imao najtežu bolest bubrega. Nažalost, njegova operacija prošla je neuspješno i u tom trenutku za njega više nije bilo nade, a liječnici su rekli da mu preostaje samo još 3-4 mjeseca života.

Biljka koja mi je spasila život zove se atma. Kad odaberete bobice, operite ih i stavite u staklenke, manje, ali ne velike staklenke, naizmjenično jedan red bobica i jedan red šećera dok se staklenka ne napuni do vrha. Stavite staklenku na mjesto gdje ima sunčeve svjetlosti, tako da tokom nekog vremena može prokuhati. Nakon 14 dana staklenku treba zatvoriti i hladiti.”

Izvor: Dobar Dan

Preporučujemo
Loading..