“Mlađi muškarci su definitivno bolji u krevetu, a ja inače izlazim samo s mlađim od 30 godina, jer me čine mlađom.” rekla je izvjesna Gaynor Evans, prenosi The Sun.

Iako joj je gotovo 60 godina, osjeća se napola mlađa. Apsolutno je ne interesuje šta drugi ljudi za nju govore zbog njezinog izbora i načina života, nikada ona nije izgubila želju za sek*om, a trenutno je s trojicom muškaraca u isto vrijeme.

Gaynor kaže da njezina osobnost ne korespondira sa starijim muškarcima, a više je zanima uloga ljubavnice nego neke kućanice, pa je stoga Gaynor autor i poslovna žena iz Enfielda, London.

Ona je i majka četvero djece koja je podupiru, bez obzira na to što su joj partneri mlađi od njih. Pokušavala se prvi put uklopiti i oženiti u dobi od 18 godina, ali nakon što nije mogla prihvatiti bračni život nakon drugog braka okrenula se mlađim muškarcima i sada uživa u tome. Bilo joj je teško prilagoditi se jednom životu u četrdesetim godinama, ali uz pomoć svoje dvije kćeri počela je izlaziti i osjećati se bolje, a kad je izašla, počela je primjećivati ​​da dobiva mnogo muške pažnje.

Ona je najprije pomislila da su ti momci zaprao samo pristojni, ali ubrzo je ona shvatila da ih zanima nešto više. Njezin prvi mlađi muškarac imao je 23 godine, koji joj je dao samo povjetarac u leđima kako bi nastavila hodati i spavati sa “pilićima” (kako ih ona zove), a nakon velikog iskustva s mlađim muškarcima odlučila se pridružiti jednoj baš specifičnoj web stranici gdje je upoznala mlađe muškarce koji su bili zainteresirani za starije dame.

Do sada nije imala loših iskustava u s*ksu s mlađima. Tvrdi da je to zbog toga što su starije žene sigurnije, a samim time i hemija među partnerima je zavidna.

“Ali nije sve samo s*ks, u tom su odnosu važni osjećaji, intimnost i razgovor”, kaže Gaynor.

Preporučujemo