Zanimljivosti

OVA 3 ZNAKA U HOROSKOPU SVI MRZE! JEŽE SE NA POMEN NJIHOVOG IMENA: Niko ih ne voli u društvu!

Svaka osoba zasebno je jedan veliki mozaik sastavljen od ogromnog broja dijelova.

Možda najveću ulogu u svemu tome imaju vaši roditelji, odnosno vaša braća i sestre, prijatelji s kojima provodite vrijeme, mjesto gdje ste odrasli, situacije koje ste susretali i proživljavali. Ukoliko ste više puta imali priliku doživjeti da vas neko podcjenjuje radi vašeg horoskopskog znaka, vrijeme je da to zaustavite.

U nastavku današnjeg teksta vam donosimo informaciju koja su tri najomraženija znaka u cijelom horoskopu i zašto su tako fenomenalni.

Lav

Lav se u najvećem broju slučajeva smatra bijesnim ego-manijakom od kojeg se treba kloniti. Ljudi vjeruju da se redovno obasipa skupocjenim poklonima te da se obavezno snima kamerom pred svojim nosom i poručuje tako svima da mu se svi maknu s puta jer mu, tobože, blokiraju svjetlost.

Međutim, istina je vrlo daleko od toga. Lavovi su zapravo vrlo emotivnee osobe i sve što zapravo žele je obasipati ljude oko sebe nježnim zagrljajima i toplinom. Uvijek će vam i bez sekunde razmišljanja pružiti sve jer su vrlo dobroćudni i darežljivi. Uvijek su tu da započnu dobru zabavu i pruže vam na bilo koji način svoju podršku. Oni su uvijek više marili za dobrog prijatelja nego za sebe lično. Kad se sve to gleda realno, lav bez grive je zapravo obična mačka koja se voli maziti i igrati.

Znate li nekog iz vaše porodice ili možda šire okoline ko je u horoskopu rođen pod znakom Lava? Da li se opis stvarno podudara sa tom osobom?

Ostatak teksta možete pročitati OVDJE.