Novo

OTKRIVENO ZAŠTO JE KONSTRAKTA POSLEDNJA PROGLAŠENA ZA FINALISTU: Svi su bili u ŠOKU, a ovo je razlog DRAMATIČNE SITUACIJE! ŠOK I NEVERICA!

Ovaj dan započinjemo sa temom koja je glavna vijest u svim domaćim medijima, kako ste i sami mogli da zaključite, predstavnica Srbije na Evroviziji poršla je direktno u finale, što je oduševilo sve. Sinoć je održano polufinale, gdje je nastupala i srpska predstavnica, koja je imala odličan nastup, kojim je sve oduševila. Međutim, ono što nikome nije mogli promaći, jeste to da je ona bila poslednja koja je proglašena za finalistu.

Mnogi su se pitali zbog čega je to tako, a mi vam u nastavku donosimo odgovor i na to pitanje. Dakle, kako smo već i napisali, sinoć je u Torinu održano i drugo polufinale, a sama završnica istog bila je i više nego dramatična, i to zbog toga jer je Konstrakta poslednja proglašena za finalistu, a evo i zbog čega je to bilo tako. Naime, sami organizatori biraju kada će koju državu da prozovu, a predstavnicu Srbije ostavili su za kraj i to iz jasnog razloga.

Naime, ona je u ovom polufinalu važila za favorita za prolazak dalje, i njen nastup je na Jutjubu malo prije samog proglašenja imao ubjedljivo najviše pregleda, tačnije više od 250.000 puštanja, a, poređenja radi, drugoplasirana Finska imala je oko 40 hiljada, pa je zbog toga jasno da su oni željeli da bude neizvhesno do samog kraja i da se publika pita, a gdje je Srbija? Podsjećanja radi, države koje su se plasirale dalje u finale su: Belgija, Češka, Azerbejdžan, Poljska, Finska, Estonija, Australija, Švedska, Rumunija i Srbija, pa je tako naša zemlja jedina iz nekadašnje Jugoslavije koja će biti u finalu.