Lepi Mića, po pravom imenu Miroslav Pržulj, je dugogodišnji sudionik glazbene i medijske scene sa zanimljivom karijerom i kontroverznim trenucima u svojoj biografiji. Aktivan od 1989. godine, ovaj srpski kompozitor i pjevač proizveo je devet albuma tijekom svoje karijere. Premda je svoju karijeru započeo kao pjevač, Lepi Mića postao je prepoznatljiv i po svojim ulogama u reality show emisijama.Mića je postao poznat po svojoj snažnoj odanosti svojoj zemlji i srpskoj kulturi, unatoč izostanku mainstream uspjeha u glazbenoj industriji. Tijekom godina, sukobljavao se s mnogim kolegama u medijima, često s kontroverznim izjavama i raspravama, uključujući i sudjelovanje u reality showu “Farma” 2013. godine.

Na tom showu je postao poznat po svojim otvorenim konfliktima i verbalnim napadima na suigrače, što ga je na kraju dovelo do diskvalifikacije zbog korištenja govora mržnje. Međutim, Mića se kasnije javno ispričao za svoje postupke.

Unatoč neuspjehu u osvajanju pobjede u “Farmi”, Lepi Mića je prepoznat kao rijaliti igrač i postao je stalna figura u raznim reality show programima. Njegova izrazita osobnost i sposobnost zadržavanja pažnje publike čine ga nezaobilaznim dijelom emisija kao što je “Farma”. Njegovi sukobi s ostalim natjecateljima, poput Stanije Dobrojević i Jelene Golubović, postali su poznati širom Srbije.

 

Iako je Lepi Mića trenutno manje aktivan u glazbenoj industriji, u zadnjim godinama značajan dio svojih prihoda ostvaruje nastupima za dijasporu. Njegove glazbene skladbe često se opisuju kao nacionalističke ili patriotske, ali ima i pjesama koje se bave temama ljubavi i privrženosti. On je također poznat po svojim strogo kontroliranim prehrambenim navikama, konzumirajući isključivo ribu i redovito se podvrgavajući postu.Lepi Mića je rođen u Sarajevu, Bosna i Hercegovina, 1. siječnja 1959. godine. Nakon završetka osnovne škole, radio je kao konobar kako bi financirao svoje školovanje i ostvario svoje snove da završi srednju glazbenu školu.