Novo

OTKRIVENI TAJNI ZNAKOVI KRALJICE ELIZABETE! Kada u javnosti izvadi OVU STVAR posluga je JASNO ZNALA ŠTA TO ZNAČI!

Poslednjih dana gotovo pa svaka priča povezana je sa smrti Kraljice elizabete , a celo rkaljevstvio i ostatak sveta odali su počast monarhinji koja je se najduže našla na tronu kraljevstva . Naime , mogo je tajni koje su isplivale nakon njene smrti , te se piše o tajnama dvora , kao i detaljima iz njenog života , te odnosu sa proodicom. Naime , nije tana da je ona korisitila tajne signale kako bi komunicirala sa članovima svoje svije u javnosti .

Tako je sada čoovek koji je godinama radio za kraljicu otkrio da je ove signale slala putem ruža za usne . Tako je izvesni Ilan Skot otkrio detalje ovog signala , a koji je davala kada bi buila spremana da krene sa nekog događaja. Dakle , kraljica je neretko viđena u javnosti kakko nanosi ruž na usne , a sada je obelodanjeno da to nije bila slučajnost:

– Verujem da po bontonu nije da dame prave grimase u javnosti. Ali, vadila je ruž iz torbe i šminkala se bez da koristi ogledalo i to je nama bio znak da je spremna da krene. Nakon ovog njenog poteza, svi bismo se okupili i sve bi bilo spremno kada kraljica ustane i pođe sa svog mesta. Takođe, osim karmina, koristila je i torbu kao suptilni znak. Kada bi prebacila torbu sa levog na desno rame, to bi značilo da je spremna da završi razgovor sa nekim. – objasnio je Hanter. Podsećanja radi kraljica je preminula u 96toj godini i to nakon par dana lošeg zdravstvenog stanja.