Pjevačica Zorica Brunclik odavno je u braku s Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, ali njezini odnosi i brakovi još uvijek se dovode u pitanje, a puno je nejasnih tema.

Međutim, malo se zna o ocu njezine prve nezakonite kćeri Marije, tražili su se detalji ko bi otac mogao biti, a sada se još uvijek rješavaju neke stvari.

Naime, to je Ahmed Čelović iz Priboja, bivši nogometaš Priboja i kasnije Rijeke. Ta ‘ljubav’ dogodila se ’77. Tako je prošlo puno vremena od tada. Sve pjesme koje je Zorica tada pjevala bile su posvećene Ahmedu, koji je očito bio njena vrlo velika ljubav. Kažu da mu je tada čak ponudila i brak, ali on uopće nije želio čuti za tu ideju.

Zorica nikad nije skrivala oca, uvijek joj je govorila ko je, željela je da njena kćerka tačno zna ko je i na koga se odnosi. A kad je upisala medicinu u Beogradu, sjedila je s dječakom iz Priboja koji je, kako se kasnije saznalo, sin njenog prijatelja, koji je bio vrlo dobar. Kroz svoju je priču saznala za porodicusvog oca, koja i danas živi u Priboju.

Jedna zanimljiva anegdota iz njenog života povezana je s njezinom prvom zaradom, kad je imala samo 17 godina i počela pjevati. Kad je Zorica od svog izgleda primila prvu plaću, odmah je uplatila novac svojoj majci, tako da je iznos novca koji je uplatio iznosio deset puta više od majčine plaće.

Do tada zapravo nisu imali što jesti, a Zorica je hranu kupila za mjesec dana, majku i njezinu sestru.

Izvor: Balkanlifetoday.info

Preporučujemo