Home Novo Otkriven razlog zašto je Miki odvalio Suzani šamarčinu, pokušala je ovo da...

Otkriven razlog zašto je Miki odvalio Suzani šamarčinu, pokušala je ovo da sakrije: Zorica ispričala šta joj je rekao u povjerenju

431
0

Zadnjih dana je jedna od glavnih tema bilo pitanje – zbog čega je Miki Đuričić udario Suzanu, a onda potom namlatio svoju bivšu curu Nadeždu Biljić.

Suzana je uporno odbijala da odgovori na sva pitanja koja je dobijala, uz najlogičnije opravdanje – da se ne može sjetiti šta je bio razlog, ali sada je Zorica Marković (koja uvijek naravno sve zna) riješila veliku misteriju.

“Svima nam je jasno da je to svakako za osudu. Miki me je vidio malo prije nego se to sve desilo i tražio cigaru od mene.  Počeo je onda da priča, da bi u tom trenutku prišla Suzana i rekla mu da ušuti. On je rekao da će i on i Suzana da napuste rijaliti, i da zapravo samo čekaju da razgovaraju sa produkcijom. Suzani je dao ultimatum – ako ga stvarno voli, odreći će se honorara, izaći će sa njim iz rijaliti i živjet će zajedno u Kupinovu.” počela je Zorica.

 

“On je tvrdio da je on tu zbog nje samo, da ga novac ne zanima, ali da ovdje ne može da bude potpuno slobodan i da radi šta hoće. Ja sam mu na to rekla da ja ne bih tako to uradila, ali da opet to oni sami odluče. Stekla sam dojam da je on naredio Suzani to i rekao joj da se ide pakovati. Onda je uletio u sobu, rekao da se pakuju i da skupa napuste rijaliti, da bi se nedugo nakon toga dogodio već poznati incident, a ona tvrdi da se ne sjeća. Možda je samo na kraju odustala od svega.” dovršila je Zorica.

Naravno svoje mišljenje je dao i Lepi Mića, pa je tom prilikom ispričao kako je to sve izgledalo iz njegovog ugla i o čemu je on pričao sa Suzanom nakon što se desio incident.

“Ona je došla do mene i rekla kako ju je Miki bez razloga ošamario. A ja sam onda naletio na Nadeždu koja je imala isti problem. Pokušala je izaći, sigurno. Svjesna je ona sve što se dogodilo” rekao je Mića, pa dodao i neke detalje koji su se desili poslije šamara.

Izvor: Zanimljivosti Balkan

Preporučujemo
Loading..