Novo

Otkriven MOTIV: Evo zašto je majka POBILA SVOJE PETERO DJECE – Svi u nevjerici, policajci završili kod psihijatra

Jučer smo pisali o slučaju koji je zapanjio i zgrozio Njemačku i cijeli svijet, a malo ljudi još uvijek može vjerovati da je jedna majka stvarno tako hladnokrvno ubila petero svoje djece.

Naime, kad se saznalo za ovaj stravični zločin, potraga za majkom još je trajala, a onda se saznalo da su žena i njezin preostali, najstariji sin nekamo otišli, a doznalo se i da je žena na kraju sebi oduzela život bacivši se s mosta pod vlak i prema posljednjim informacijama njen sin je to morao gledati, što je definitivno ostavilo stravične posljedice na njegovu psihu.

Poznato je da je cijeli slučaj prijavio školski prijatelj preživjelog dječaka, rekavši policiji da je kontaktirao svog druga koji mu je rekao šta se dogodilo. Taj dječak je odmah pozvao policiju koja je kasno stigla na mjesto zločina te su samo mogli konstatirati smrt petoro djece u dobi od jedne do osam godina. a ta su tijela prebačena u mrtvačnicu.

Mnogi su se policajci zbog svega toga stvarno zgrozili, a svjedoci kažu da je nekima od njih pozlilo i da su zatražili stručnu pomoć. Obdukcijom je utvrđeno da su se djeca bila bukvalno rečeno zaklana, odnosno da ih je majka izbola nožem po vratu, i da su se ugušila u vlastitoj krvi. Poznato je da su sva djeca imala različite očeve, a mediji pišu da je majka to učinila jer je doživjela emocionalni nervni slom zbog razvoda koji je imala prije godinu dana, a to se desilo vrlo brzo nakon što je rodila svoje posljednje dijete.

Prema izjavama gradskih službi, ova porodica je od ranije poznata po primanju socijalne pomoći, ali niko nikada nije mogao pomisliti da će se tako nešto dogoditi. Ono što je još više zabrinjavajuće jesu zadnje riječi najstarijem sinu prije samoubistva, gdje je on okrivljen za sve što se dogodilo, mada nije jasno na šta je mislila.