Zanimljivosti

Otkrila je kako je muž vara i sve OBJAVILA JAVNO: Onda je usledio ŠOK! OVOJ običnoj domaćici se život okrenuo NAGLAVAČKE!

You Tube je doživio totalnu ekspanziju u zadnjih 5 godina što se tiče medija uopće. Platforma koja donosi ogromne svote novca, sama ukoliko imate dobru ideju i znate šta radite. 

Zbog toga je u zadnje vrijeme profesija broj 1 influenser i svi bi željeli raditi ovaj posao, ali to nikako nije za svakog. Danas vam prezentiramo priču o Ruskinji koja ima gotovo 2 milijuna pretplatnika. Ona se zove Jelena Kolitilova koja ima svoj YouTube kanal a tamo se bavi kuhanjem i daje savjete općenito za sve žene na svijetu. Ali, ona je doživjela veliku tragediju u svom privatnom životu početkom ove godine. Naime, preko noći je saznala da ju je zaručnik posljednja 3 mjeseca jako varao.

Njezin se svijet srušio i imala je vrlo ogromne planove za budućnost. Naime, ona je nedavno objavila video koji je za kratko vrijeme  imao preko 3 miliona pregleda, a nazvala ga je “Koliko opasan može biti all inclusive odmor”. Dobila je vrlo velik broj ponuda sponzora, a čitav video dobio je ogroman broj lajkova i pozitivnih reakcija. Kako kaže, otišla je na odmor s prijateljima gdje su snimali videe na godišnjem odmoru i tamo je zapravo primijetila da je vara.

Naime, kad su snimali video iz njegove sobe, uočila je ženski ogrtač na stolici i bilo joj je više nego jasno o čemu se zapravo radi. Po povratku u Rusiju, pokušao je objasniti o čemu se radi, ali ona jednostavno nije imala milosti prema njemu. Pogledajte videozapis u nastavku kako biste vidjeli kako je sve izgledalo.