Novo

OTIŠLA JE U BANKU BEBA I ODABRALA DONORA BR. 380: Devet meseci kasnije je doživela je najveći Š0K u svom životu

U nastavku današnjeg članka ćemo da pišemo o jednoj jako emotivoj priči koja će vas sigurno da dotakne a u pitanju je majčinstvo. Jako je veliki broj parova u današnje vreme ne može da dobije dete, tako da se odlučuje za proces umetne oplodnje.

Ali, imamo jako veliki procenat osoba kojima to nikako ne polazi za rukom, pa po nekoliko puta znaju da idu na oplodnju i ne desi se ništa. Tako nam sledeća priča stiže iz 2011 godine, iz Amerike gde su Armanda Zinkon i njena partnerka Dženifer Kralet da osnuju porodicu.

Tako su se njih dve odlučile da odu i na kliniku, izabrale su i donora, ali su se itekkao šokirale kada je beba došla na svet, jer je bila tamne puti, odnosno crnac. Naime, konačna greška je u stvari od banke sperm* koja je pomešala uzorke, jer je umesto boćice broj 380 njoj ubrizgala broj 330 a to je u stvari bio afro amerikanac.

Međutim, Dženifer je bila slomljena kada je beba došla na svet, nisu je se mogli rešiti, jer je beba u stvari njihova. Odmah je ona tuživa ovu banku sper*e, a samo suđenje se očekuje do kraja ove godine. Inače, američka javnost je osudila ovu banku, jer definitivno se ovakva greška nije ponovila nikada koliko je moderne medicine u Americi. Inače, njima sada ostaje da othrane svoju ćerkicu, i da joj pruže definitivno najbolje uslove za život.