Mi vam danas donosimo priču o jednom muškarcu koji par mjeseci prije početka pandemije koronavirusa otišao u Njemačku u potrazi za boljim životom i naravno boljom zaradom.

On je prethodno živio sa jednom nezaposlenom ženom, pa je odlazak na zapad bio logičan potez. Ona je bila u jako dubokoj krizi zbog njegovog odlaska, depresija je učinila svoje i ona se počela sve više debljati.

Jako brzo je prebacila 100 kg težine. Na dan kada je on krenuo za Njemačku ona je težila čak 110 kg i bila je neprepoznatljiva. Kada je on došao u Njemačku i počeo raditi tamo, čuli su se obavezno svaki dan, a ona mu je rekla jedan dan kako je krenula ići na fitnes i vježbati kako bi do njegovog povratka mogla smršati što više. Nije joj on vjerovao baš u početku, iako je hvalio taj njen trud i bilo mu je drago da ona to radi za njega. Iako je se nadao da je to istina, njegov racio je govorio da to neće ići baš tako brzo.

Ona mu je pričala kako je uz fitness uvela i zdraviju ishranu, te da primjeti već prve rezultate, ali joj on u dubini duše i dalje nije vjerovao. Kada je ona primjetila čudno ponašanje kod njega, on je morao priznati da joj baš ne vjeruje u sve to, pa je ona razočarana njegovim nedostatkom povjerenja rekla da će sada da se slika i da će da vidi. Vrlo brzo je slika pristigla i on nije mogao da vjeruje kako njegova žena izgleda.

Na slici koju je poslala ona je izgledala kao neki top model. Kako je rekla smršala je 40 kilograma i postala potpuno drugačija osoba. Šta vi mislite? Da li je šest mjeseci intenzivnog treninga i zdrave ishrane dovoljno da se ovoliko čovjek promijeniu?

Preporučujemo