U ovom savremenom svijetu ima jako puno ljudi koji nešto učine zbog svoje nepažnje, zbog čega će kasnije požaliti.

Tetovaže su jedna od njih, a logično je da kad je muškarac ili žena mlada, ono odluči da napravi nesmotrenu tetovažu, ali kad to rade u odrasloj dobi, onda se čovjek pita da li ta osoba uopće ima mozak?

Tako je poznati srpski bokser Marko Nikolić uspio zaprepastiti cijelu Srbiju kada je jednog dana napravio tetovažu s likom aktuelnog predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, a sve je javno objavio na svom službenom Instagram profilu. Sve je to učinio na svoju inicijativu, otišao kod tatoo majstora, a u pozadini ste mogli čuti pjesmu “Živjela Srbija”.

Mnogi su ga zbog poteza osudili na društvenim medijima. Dok neki odlaze iz Srbije, mladi ostaju bez posla, on tetovira lik čovjeka koji je glavni krivac za sve probleme mladih u Srbiji u posljednjih nekoliko godina. Mnogi su ga nazivali budalom, dok su mu neki govorili da je trebao napraviti lik Ane Brnabić na drugom ramenu i da bi trebao biti potpuno glup 1/1.

Opravdavate li ovog mladog boksera za ovo što je uradio? Je li u redu to što je napravio tetovažu s likom Aleksandra Vučića, imate li jednu na sebi? Koliko je zapravo pametno raditi tetovaže, s obzirom na to da će biti na vama do kraja vašeg života. Pišite nam u komentarima na današnji članak.