Stories

Otac napravio ŠOKANTAN POTEZ, a svi ga PODRŽALI! – IZBACIO SAM ŽENU I DIJETE IZ KUĆE, PA PROMIJENIO BRAVU: EVO I ZAŠTO

Internet i društvene mreže prepuni su raznih ispovijesti nekih običnih ljudi u kojima oni dijele s ostalima neka svoja teška ili sretna životna iskustva i tako traže podršku ili savjet nekih koji imaju slična iskustva.

Pa se ovaj čovjek, koji je želio ostati anoniman, požalio na jednom forumu zbog svog braka. Naime, nakon tri godine braka otkrio je da kćer koju ima sa svojom suprugom zapravo nije njegova i da ga je supruga tom prilikom varala, a onda je opisao šta je učinio u toj situaciji:

“Imam kćer sa suprugom već 3 godine. Sumnjao sam da mala nije moja jer uopće ne liči na mene. Na kraju sam odlučio potajno obaviti DNK test. Ona stvarno nije moja kći. Prije sedam dana rekao sam svojoj supruzi o tome i zatražio odmah razvod. Vrištala je, udarala me rukama govoreći da me nije nikada prevarila. Ostao sam sasvim miran i sabran i kazao sam joj da prizna i da ću joj oprostiti onda. Na kraju je priznala da me varala tom jednom prilikom, ali prema njenom mišljenju, nije strašno jer se to dogodilo samo jednom prije tri godine i nikada više”, rekao je ovaj čovjek, a u nastavku svoje priče rekao ovo:

“Nisam joj naravno oprostio. Naredio sam joj da uzme svoje kopile i istjerao sam ih iz kuće. Kad je otišla, promijenio sam odmah bravu na vratim. Ne planiram joj oprostiti i nema se šta razmišljati, s nama je gotovo, i nije mi žao ni nje ni tog prokletog kopileta, kojeg sam do jučer volio kao svoje dijete. Nije me briga šta će sa njima biti i gdje će završiti. Nek se prokurvaju što se mene tiče, nije to moj problem. Upropastila mi je život i to joj nikada neću oprostiti, ni njoj ni tom malom derištu.”

Mnogi su u komentarima podržali ovog muškarca zbog njegove odluke, a zanimljivo je da je među njima bilo mnogo više žena.