Zanimljivosti

“Otac nam je svima za Božić kupio DNK test, a to je SRUŠILO našu porodicu u jednoj sekundi, čak je i moja majka bila ŠOKIRANA rezultatima – ovo niko nije očekivao”

Sa uvođenjem interneta i društvenih mreža možemo slobodno reći da se usavršila komunikacija, a pored toga sada imamo i neka nova, “moderna” zanimanja kao što su blogeri, vlogeri, jutjuberi i influenseri.

To su osobe koje pretežno rade i govore stvari koje su ostalima zanimljive, a jako često prikazuju svoj privatni život, i to bez imalo zadrške i pričaju bukvalno o svemu što se događa u njihovim životima.

Tako je sada jedna poznata blogerka Ket Mekdonald, inače iz Irske ispričala jednu izuzetno šokantnu situaciju kroz koju u ovom momentu prolazi njena familija. U pitanju je nešto što je totalno može uništiti. Snimak je ona podijelila na TikToku i tamo je već preko 4 miliona ljudi vidjeli to. U snimku ona priča kako im je otac za Božić poklonio nešto što će im zauvijek izmijeniti živote.

 

@fretlessfeline

#ancestorydna #part2

♬ original sound – Cat McDonald

Njen je otac, naime, došao na jednu stvarno originalnu ideju da svima u svojoj familiji pokloni DNK tekst koji onda otkriva njihovu entičnu grupu i regiju iz koje zapravo potiču. Tako je za Ket test pokazao da vodi porijeklo iz Norveške (75%), te iz Njemačke i Velike Britanije (25%), a da nema apsolutno ništa irsko u sebi. Bila je naravno totalno šokirana tom spoznajom, jer je čitavo vrijeme bila potpuno uvjerena da je ona čistokrvna Irkinja.

@fretlessfeline

#stitch with @meezersqueezer This is the first time I have said this on the internet and my soul just sighed. #fyp #Ancestry #ancestrydna

♬ original sound – Cat McDonald

Odmah je sve pokazala ostalim članovima porodice, pa onda ponovila test koji je ponovo pokazao isti rezultat. Sada je odlučila da na TikToku objavi šta se desilo i sada se boji da će joj ovo potpuno uništiti porodicu.

Video pogledajte ovdje.