Ona je sve češće i češće počinjala da spava u njegovom krevetu, gdje je jedno vrijeme spavala i njegova tadašnja djevojka. Ali, kada nje nije bilo tu, ona bi ipak išla kod njega u sobu, i legla bi na pod – samo da bude kraj njega.

Njen otac to nije mogao nikako gledati, pa bi i on onda legao kraj nje da ona ne bi imala košmare i tako je štitio od zlih misli, ali je to vremenom na kraju preraslo u nešto drugo. Sklupčao bi se on tako pored nje, a vremenom bi se njih dvoje počeli i maziti, pa im je malo vremena trebalo da jedno drugom konačno iskažu ono što zaista osjećaju, to nije bila samo ljubav oca i kćerke, oni su se voljeli.

Nije prošlo uopšte puno vremena, a oni su se prvi put poljubili, a kasnije je ta igra neminovno prerasla u nešto još više. Na kraju je ona, veoma mlada, Izgubila i nevinost sa svojim vlastitim ocem, a koliko joj je tada to bilo važno govori činjenica da je ponosno objavila svoju ispovijest, sve skupa sa slikom na društvenim mrežama. Imala je tada nepunih 16 godina, a njen otac je imao 54.

Umjesto da prekinu tada sa odnosima, oni su ušli u strastvenu ljubavnu vezu,  vjerili su se nedavno, a vjenčanje će organizovati krajem ove godine.

Odlučili su da svojoj djeci, kada ih budu ubrzo imali (kada odrastu) ispričaju sve detalje, kao i da će sa njima vjerovatno uraditi isto, jer je to sada već postala porodična tradicija.

Inače, ona je izjavila da kada joj tokom intimnog odnosa izleti “tata”, oboje se pogledaju, na trenutak im bude čudno (i kako ona kaže njemu se spusti ona stvar), ali onda ih strasti ponovo obuzmu za 5 sekundi, i nastave).

Šta mislite vi o ovome?

Izvor: Nezavisni Portal

Preporučujemo
Loading..