Lourdes Leon, kći Madonne, nedavno se pojavila na događanju “Victoria’s Secret The Tour” privlačeći pažnju svojim oblinama i nekoliko kilograma viška. Nosila je svjetlucavu prozirnu haljinu koju su neki kritizirali kao gotovo golu. Osim fizičkih promjena, njezine duge dlake na rukama također su privukle pozornost, budući da je odlučila ne depilirati se, zagovarajući svoje pravo na tijelo kakvo jest.Madonna je Lourdes dobila iz veze s Carlosom Leonom, bivšim trenerom, tijekom 90-ih godina, no njihova veza nije opstala nakon rođenja Lourdes. Lourdes je odrasla u strožem okruženju, gdje nije imala mnogo slobode za izlaske. Iako joj je bilo dopušteno provoditi vikende s prijateljima, nije to smatrala pravim izlascima.

 

Unatoč strogoći svog odgoja, Lourdes se čini kao da je izgubila kontrolu, što se vidjelo u njezinim javnim pojavama koje su izazvale kontroverze, uključujući i pojavljivanje u prozirnoj haljini na spomenutom događanju.Nedavno je u medijima objavljeno da je Madonna, koja ima 64 godine, hospitalizirana zbog teške bakterijske infekcije, što je izazvalo zabrinutost. Sestrična Madonne izjavila je da se obitelj pripremala za najgore, budući da je situacija bila teška. Madonna je bila hospitalizirana nakon što ju je pronašla bez svijesti u svom domu u New Yorku.

 

Nakon intenzivnog liječenja i intubacije, sada je budna i u procesu oporavka, uz podršku svoje kćeri Lourdes.Njezin menadžer je potvrdio da je Madonna dobila tešku bakterijsku infekciju i da se očekuje potpuni oporavak. Turneja koja se pripremala i na kojoj je radila nekoliko mjeseci odgađa se na neodređeno vrijeme, a svi njezini prethodni angažmani su trenutno na čekanju. Madonna se marljivo pripremala za tu turneju, no sada je prioritet njezino zdravlje.