Novo

OTAC JE NIKAD BOLJE! Marko Osmakčić priznao sve, zadrugar pobegao u Švajcarsku, obmanuli su naciju! ŠOK I NEVERICA! GORE DRUŠTVENE MREŽE! (VIDEO)

Informacije koje su danas isplivale u javnosti koje su mediji uspjeli da saznaju jednostavno su šokirale kako Srbiju, tako isto i cijeli region, a ljudi jednostavno ne mogu da vjeruju da ljudima ovako nešto može da padne na pamet, a mnogi su mišljenja da je sve ovo morbidno i monstruozno. Tema o kojoj bruje svi mediji, i koja je izbezumila sve odnosi se na zadrugara Marka Osmakčića.

Naime, Marko je prije nekoliko dana hitno izveden iz rijalitija jer je primio vijest da je njegov otac Franjo preminuo, i kojem je sahrana trebala biti u ponedjeljak u 16 sati, a onda se na kraju otkrila frapantna istina, a to je da su oni uspjeli da obmanu sve. U javnosti su isplivale prepiske Marka i bivšeg zadrugara Baneta Đokića, gdje je Marko jasno napisao kako je dobro i da će uskoro da mu se javi, a onda se i sam Marko oglasio pa je rekao kako je sve laž. Naime, on se putem Instagrama javio i rekao kako je on sve izmanipulisao, a rekao je i to kako umrlicu svako može da lažira.

“E, moj narode, kako je lepo biti na slobodi. Ups, šta nam je ovde. Pošto ću sa razglednice gledati Švicu, evo kako ću je gledati. Evo, da vi vidite kako je to”, rkao je on, a onda je kroz osmijeh dodao i ovo: “U autu sam. Malo je gužva. Ja sam vam dobro. Otac nikad bolji. Čim sam u Švici u stresu sam i žurbi. To je to narode, čujemo se uskoro”. Šta vi mislite o svemu ovome? Pišite nam u komentarima ispod vaša mišljenja na ovu temu. Video snimak pogledajte ovde.