Showbizz

OTAC DARKA LAZIĆA JE PRIJE 3 GODINE RADIO DNK ANALIZU ZA UTVRĐIVANJE OČINSTVA: Htio da ODBRANI ČAST porodice, ovo ga je mučilo 23 GODINE

Milan Lazić je otac našeg poznatog pjevača Darka Lazića. Naime , Milan je preminuo 13.decembra u bolnici „Sveti Sava“ u Beogradu , usljed komplikacija nastalih nakon operacije smanjenja želuca. Prije tri godine , javnost je uzdrmalainformacija koja je preplavila domaće portale , a to je da Darkov otac Milan Lazić navodno ima vanbračnu kćerku.

 

Kkao se šoekulisalo Milanova vanbrača kćerka je Gordana Sever Dobriković , koju Milan nije htio priznati kao svoje dijete. To je javno ppotvrdila i njena majka Jsmina Sever , dok je Milan Lazić ostao pi tome da to nije njegovo dijete , jer u to vrijeme nije bio sa Jasminom , zbog služenja vojnog roka.

 

Emisija koja se bavi DNK anaizom , otišla je u Brestač , rodno mjesto Lazića , gdje je prvi koji se podvrgnuo DNK analizi , bio Drkov mlađi brat Dragan Lazić , kako bi se utvrdilo da su on i Darko u srodstvu sa Gordanom Sever , kojoj je također uzet bris.

Jasmina Sever nije htjela da pristane na analize DNK , govoreći kako joj nije dobro, i da kada ona bude htjela da govori na tu temu sama će se oglasiti i raditi analize. Bilo je jako čudno što je Jasmina javno u novinama tražila da se uradi DNK anliza ,a poslije nije htela javno da se to obavi. DNK analiza je pokazala da Milan nije Gordanin biološki otac ,a Darko je na tu temu rekao , da je Jasmina očito imala plan da rasturi brak njegovih roditelja , ali da nije uspjela u tome.