Novo

OSTAVLJAO JE TOLIKU DECU, A ZADRŽAO NAJVEĆE GO*NO Filip Car žestoko o Husi Mujiću, Dalila pobesnela! HAOS U EMISIJI!

Emisiju Narod pita, imali smo priliku da gledamo svaku noć, gdje su gostovali bivši zadrugari, koji su govorili na razne teme, ali i odgovarali na pitanja gledalaca. Tako je sinoć bila veoma zanimljiva emisija u kojoj su gosti bili Dejan Dragojević, njegova bivša supruga Dalila Dragojević, njen bivši dečko Filip Car i Anđela Đurišić. Kako to inače uvijek biva Filip je imao štošta da kaže, pa je odlučio da ne štedi svoju bivšu djevojku, ali ni njenu porodicu koju je bez zadrške prokomentarisao, pa je tako on rekao sljedeće:

“Smatram da se Dejan za pet godina navikao na te Daliline ispade i zločeste stvari. Ja mogu iskulirati, ali ne volim ljudsku zlobu. Odvratno je svima, niko normalan je ne može podneti”, rekao je on, a Dalila je dobacila kako je kompleks veliko čudo, da bi Filip rekao: “Ajde bando jedna, Šepačko podzemlje. Husu treba dati doživotnu zbog mafijanja”, prokomentarisao je on, ali je Dalila uzvratila udarac te rekla: “Mama ti je konobarica sa stomakom do zuba”.

Naravno da tu nije stala njihova svađa, pa je Car rekao i ovo: “Huso ostavio toliko dece, a zadržao je ovo najveće go*no. Ova po*no zvezda im malo para tutne za svoje je*ačine”. Inače večeras nas čeka spektakularan početak šeste sezone rijalitija Zadruga, koji počinje u 21h na Pink televiziji. Šta vi mislite o ovome? Pišite nam u komentarima ispod.