U modernom dobu u kojem živimo imamo vrlo veliki broj vrlo ozbiljnih bolesti, koje se ne primjećuju odmah, ali rade iza leđa i na taj način znaju kako ugroziti tijelo pacijenta, gore od bilo koje druge bolesti koju znamo.

Jedna od njih, nekada vrlo popularan i tražen pjevač Bojan Tomović, koji je bio jako bolestan, i bio je prisiljen prekinuti svoju vrlo uspješnu karijeru.

Nekada poznati crnogorski pjevač Bojan Tomović, sada u kasnim godinama, ima 37 godina, priznao je da pati od vrlo teške bolesti, zvane bipolarni poremećaj, teške duševne bolesti koja je vrlo rijetka u ovoj regiji.

Bojan je ovih dana bacio u nevjerici kompletnu publiku s nevjerovatnom izjavom da je napokon raskinuo sa suprugom, koja mu je bila velika pomoć tokom svih ovih godina njegove ozbiljne bolesti.

“Psihološko poniženje je, prema riječima eminentnih liječnika, na nivou fizičkog, ako ne i gore, mislim da je tako. Moja stalna teška i konstantna depresija, frustracija i ništa što je uzrokovalo euforiju također je donijelo iscrpljenje mojoj ženi, i da je ostala kod mene i ona bi uskoro završila na teškim antidepresivima, pa sam osjetio vrlo lijepo olakšanje kad je napustila naš odnos i dom.”

bojan

“Mislim da sam s ovim razvodom obavio vrlo lijep i dobar posao. Sa mnom je bila 13 godina i mislim da je više nego zaslužila biti sretna u životu, udati se za normalnu osobu, i imati djecu i potomstvo s njim. Zahvaljujem joj na svemu, ali ću ići sam dalje.” Tomović je rekao za kraj.

Preporučujemo