Stories

Ostavio sam ženu kad mi je rodila blizance, ZLO MI JE OD NJE! Juče mi se javila nakon 6 mjeseci, kad sam vidio sliku, SLOŠILO MI SE! Šta sad?

Odavno smo svi već navikli da je ovaj svijet prepun bizarnosti i nekih krajnje neobjašnjivih stvari koje tek tako se pojave na internetu i već za nekoliko minuta postanu viralne.

Sigurno vam se barem jednom u životu dogodilo da ste isprva reagirali i da ste se jednom pokajali zbog svoje odluke, ali tada je bilo kasno da nešto vratite iako biste to željeli više nego ikad prije.

U ovom današnjem članku govorimo o baš jednoj takvoj stvari i to vam sigurno može biti sjajna životna lekcija. Naime, priča govori o jednom bračnom paru koji je dugo želio imati djecu i kad su konačno uspjeli u tome i dobili blizance, suprug je k’o grom iz vedra neba podnio zahtjev za razvod. Njegova supruga, koja je upravo rodila, bila je mrzovoljna i nervozna, toliko je dosadila mužu da je našao sebi ljubavnicu.

Osim toga, nakon rođenja blizanaca nije bilo seksa između njih dvoje, jer su svađe neprestano vladale, a njegova ljubavnica bila mu je jedina svijetla tačka. Potom je podnio zahtjev za razvod i kazao svojoj ženi da pokupi svoje stvari i ode kod majke kako bi on mogao živjeti s ljubavnicom.

Sve je bilo u redu dok mu bivša supruga nije jednog dana poslala sliku na kojoj izgleda kao manekenka. Zbog toga mu je došlo da se živ pojede od muke i htio se vratiti, ali tada je sve već bilo prekasno.

Šta bi vi učinili na njenom mjestu? Da li biste i vi učinili isto? Kakav je vaš komentar na ovo?