Zanimljivosti

Ostavio je dan nakon vjenčanja jer ga je mama ‘natjerala’ da bira između nje i njegove žene

Sirota mlada koja se zove Jillian, podijelila je nedavno na TikTok-u video koji je od tog dana pregledan preko 13,9 miliona puta. Ona je u tom videu, naime, objasnila kako joj je brak propao.

Jillian u video klipu kaže da su ona i njen partner imali lijepo vjenčanje na jednoj plaži u Meksiku. Međutim, stvari su se vrlo brzo promijenile kad je njena svekrva imala intervenciju i kada je zahtijevala od svog sina da bira između supruge ili nje.

@jillian_diana

true story. #fyp #foryoupage #putyourfingerdown #HurtMyFeelings #SongOfTheSummer

♬ original sound – jillian_diana

“Skinuo je tada svoj vjenčani prsten i napustio me doslovno dan nakon našeg vjenčanja”, kazala je Jillian koja smtra da je njezina svekrva bila jednostavno ljubomorna na količinu pažnje koju je njezin sin posvećivao svojoj supruzi.

Nakon vjenčanja, Jillian je otišla iz Meksika u Kanadu, odakle inače dolazi, koja je prethodno bila blokirana zbog koronavirusa. Kazala je da više ne može živjeti u stanu koji je do tada dijelila sa sada već bivšim partnerom i da im je njegova majka zabranila čak i da se viđaju.

Kad je karantena završila, ona je još jednom pokušala popričati s bivšim partnerom o razvodu, ali kazali su joj da to neće biti moguće, obzirom da se on seli.

Njezin je video jako brzo postao viralan, a Jillian je poslije objavila i nastavak gdje je odgovarala na još neka dodatna pitanja. Objasnila je tada zbog čega nije mogla poništiti taj njihov brak.

@jillian_diana

#greenscreen

♬ original sound – jillian_diana

Kako ona kaže, nije nemoguće poništiti taj njihov brak u Britanskoj Kolumbiji u Kanadi, odakle je ona, a razvod je isto tako otežan odlukom bivšeg da se preseli u novo područje.

Nedugo zatim se oglasila i majka njezinog bivšeg supruga koja je kazala da je sve što Jillian tvrdi laž tvrdeći da je veza i brak njezina brata s Jillian bila velika greška i da je sretna da je njen muž odabrao pravu ženu kraj sebe.