Novo

Ostavila ga da um*e u najgorim M*KAMA, prljavštini i bolovima: Čuveni glumac život proveo sa M*NSTRUMOM

U natavku dnaašnjeg članak dotaći ćemo se naše javne scene , a kada je reč o glumcima koji su žarili i palili srca brojnih gledateljki , zasigurno je tu glavni bio Patriik Svejzi , a koji je važio za zavodnika osamdesetih godina . Naime , on je umeo sjajno da se snđe u romantičnim filmovima , te je u njima pokazivao svoju nežniju stranu , ali isto tako u akcinim filmovima , njegova snaga itekako je umela da dođe do izražaja.

Inače , on je se kao jako mlad bavio plesom , ali je jednog trenutka povredio koleno , te je povreda bila toliko ozbiljna da je morao da se podvrgne operaciji , te je odmah bilo jasno da je njegova karijera itekako gootova. Tako je o n 1976te godine shvatio da od plesa nema ništa , pa je se okrenuo prema glumi . Tako je isprva počeo da nasupa u pozorištu , te je se svkodnevno trudio da se istakne , radio i dan i noć na sebi , dok njegove predstave nisu bile i više nego posećene.

Ono što se tiče nejgovog privatnog života , on je oženio Lizom Niemi , a sa kojom je proveo 34 godine , a upoznali su se 1970 godine , te je Patrik tada imao 18 godina. Naime , Niemi je bila 14 godina starija od Patrika , te je od njegove majke uzimala časove. U jednom intervjuu koji je poznati glumac dao 2008. godine rekao je o svojoj supruzi: – Ona je bila moja inspiracija kada sam pisao pesmu “She’s like the wind”.O njegovom odnosu sa suprugom više se saznalo u danima njegove bolesti. Inče , on je navodno bio u kućnom pritvoru , te ga je ona varala i bila na silna , a pustila ga je da um re u najgorim mukama. Osttak ovde.