Novo

Oslovljavaju ga nadimkom, niko mu ime ne zna, nosi leptir-mašnu: Evo šta se govori o OCU Katarine Grujić! ŠOKANTNO!

Nastavljamo da se bavimo novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, a u nastavku ćemo pisati o svadbi pjevačice Katarine Grujić I njenom sada već muža Marka Gobeljića. Mediji su danima pisali o ovoj svadbi koja je privukla dosta pažnje javnosti posebno zbog pomalo bahatog i bezobrazno ponašanja pjevačice na njoj najsitnijim dan u životu, a o tome smo već pisali.

Njihova svadba koštala je oko 200 hiljada eura, a ono što je zanimljivo jestebda se mnogi pitaju ko je to financirao sve s obzirom da Kaća nije dugo nastupala zbog porođaja, a isto tako ta cifra se poklopac sa godišnjom zaradom Gobeljića. Međutim novinari subse potrudili i oko toga pa su tako došli do saznanja da je sve to financirao pjevačici otac, za kojeg se šuška da pripada masonskoj loži. Katarina nikada nije krila da je ona kćerka jednog biznismena kao ni to da nikada nije oskudijeva ni u čemu pa je dan prije svadbe na društvenim mrežama oba podijelila samo jedan djelić okićene kuće na Dušanovcu koji prosto oduzima dah.

Ono što je zanimljivo jeste da njemu zapravo niko ne zna ime, i da ga svi oslovljavaju sa tata Gruja, a da sve bude još zanimljivije čak ni Gobeljina majka ne zna kako se on zove, pa je tako ona rekla sljedeće: “Ja ga znam kao Gruju. Stvarno nemam pojma kako se zove”,  rekla je mama Verica na svadbi i izjavila da je presrećna zbog mladenaca. Ostatak teksta pročitajte ovde.