Zanimljivosti

“Osetila sam da mi se mrda u uhu, a ONDA SAM MU VIDELA NOGE!” Žena doživela HOROR kad se vraćala sa odmora(FOTO)

Koliko puta ste bili do sada negdje na nekom odmoru gdje se doživjelu neku bizarnu i neugodnu situaciju? Eh, ukoliko recimo mislite da vam je ispuhala guma loša i grozna situacija, onda ste u ogromnoj zabludi.

Barem u poređenju sa onim što je doživjela Ross Van Jones iz Velike Britanije, a kada čujete šta se njoj dogodilo naježit ćete se.

Ona je inače poznata kolumnistica koja je bila na odmoru na jezeru gdje je doživjela pravi užas. Svoj odmor provela je mjestašcetu Devon, a uz sve to bio je njen rođendan taj dan. Malo je više popila pa je krenula da zapliva u jezeru, da se malo okupa i osvježi, ali se poslije desetak minuta osjećala strašno loše. Prva pomisao bila je da je rum kriv za to, jer je ipak popila malo više nego inače.

Ali kada je primjetila da je taj neugodan osjećaj bio prisutan i iduća tri dana, shvatila je da mora odmah hitno da reaguje. Uho joj je bilo posebno neugodno, ali ko će povjerovati da je nešto moglo da uđe tu? Pomislila je na kraju da je to sve od povišenog krvnog pritiska, obzirom da je ipak Devon na višoj nadmorskoj visini. Međutim kada je četvrti dan primjetila da uopšte ne može da progovori, uhvatila ju je panika.

Na putu kući svratila je u jedan pub da popije kafu, a u jednom momentu ju je počelo uho strašno golicati. Kada se počešala uhvatila je male nožice od nečega. Krenula je izvlačiti “to” nešto van. Tada je primjetila da je danima u njenom uhu bio mali pauk, te da je zbog toga i osjećala taj neugodni osjećaj u predjelu uha i glave.