Novo

Osam godina nisam imala odnose s mužem, uvek me odbija, a onda sam otkrila šta radi svake noći u 2 ujutru! USLEDIO JE ŠOK!

Kako ste i sami po naslovu mogli da zaključite, danas vam donosimo ispovijest jedne žene, koja ima probleme u svom braku, koje je odlučila da podijeli sa svima, u nadi da će dobiti neki savjet kako bi spasila brak i prevazišla probleme koji su nastali. Ova žena je iz Engleske, a htjela je da ostane anonimna, a otkrila je kako je na početku braka sve bio super i idealno, da su se ona i muž mnogo privlačili, kako je ona navela oni nisu skidali ruke jedno sa drugog, a onda se iznenada sve promijenilo.

Tako je ova žena na samom početku svoje ispovijesti rekla sljedeće: “Kada smo se venčali, moj suprug je imao nepresušnu želju za vođenjem ljubavi. Radili smo to svuda gde smo stigli, a ponekad sam se pitala da li je on zavisnik od intimnih odnosa. Međutim, sve se promenilo pre osam godina kada je on povredio nogu. Tada nije mogao redovno da vežba, počeo je da jede brzu hranu i naglo se ugojio. Od tada nijednom nismo vodili ljubav. Sve što je moguće sam probala, ali uzalud”, rekla je ona pa je nastavila:

“Kupovala sam seksi veš, govorila mu da ga volim i da mi je i dalje privlačan. Ali, on me je uvek odbijao… Pokušala sam da razgovaram sa njim, ali sam naletela na zid ćutanja. Predložila sam mu i da ode kod lekara, ali on je odmah rekao da to ne dolazi u obzir. Jasno je da je u depresiji, ali i ja sam sve frustriranija jer on bukvalno ne želi da me dodirne. Jedini način da me pomazi je da ga uhvatim za ruke i nateram ga da me zagli”, rekla je ova očajna žena. Ostatak teksta pročitajte ovde.