Novo

Osam godina nisam imala odnose s mužem, uvek me odbija, a onda sam otkrila šta radi svake noći u 2 ujutru! ŠOK I NEVERICA!

Tema o kojoj ćemo da pišemo danas odnosi se na ljubavne odnose u vezama ili brakovima. Naime, znamo da ima kratkih veza, koje vrlo brzo prerastu u brakove, koji znaju da traju godinama kasnije, ili jednostavno da supružnici vide da više to nije to, pa odluče da se raziđu i da svako krene svojim putem, ili je razlog razvoda nešto sasvim drugo. Na društvenim mrežama imamo priliku da vrlo često naiđemo na razne priče, koje postavljaju ljudi, koji imaju problem koji žele da podijele sa svima.

Tako je isto i sa pričom koju vam donosimo u nastavku, a riječ je o ispovijesti jedne žene koja je odlučila svoju priču da podijeli sa svima, a koji se odnosi na njen brak i na njenog muža. Naime, na početku svoje ispovijesti ona je rekla kako je na početku braka bilo sve super, i da je hemija između njih bila velika, ali da se onda odjednom sve promijenilo. Žena je iz Engleske ali je htjela ostati anonimna, pa je na početku napisala sljedeće:

“Kada smo se venčali, moj suprug je imao nepresušnu želju za vođenjem ljubavi. Radili smo to svuda gde smo stigli, a ponekad sam se pitala da li je on zavisnik od intimnih odnosa”, rekla je pa je dodala: “Međutim, sve se promenilo pre osam godina kada je on povredio nogu. Tada nije mogao redovno da vežba, počeo je da jede brzu hranu i naglo se ugojio. Od tada nijednom nismo vodili ljubav. Sve što je moguće sam probala, ali uzalud.” Ostatak teksta pročitajte ovde.