Novo Showbizz

ORGIJE I KORONA U VISOKOM DRUŠTVU SRBIJE! Cecin frizer OTKRIVA kako se prenosila sa žurke na žurku! EVO KO JE JOŠ ZARAŽEN(FOTO)

Jučer je, kao grom iz vedra neba, odjeknula vijest kako su Ceca i Veljko Ražnatović zaraženi koronavirusom, odnosno da su pozitivni na testiranje.

Oni su momentalno bili izolovani i sada se nalaze na Dedinju, a odmah su jučer objavili i jedan video kako nasmijani provode skupa vrijeme dok ne prođu dvije obavezne sedmice izolacije. Veljko se pritome najviše sada brine za svoju ženu i za tek rođenog sina, jer je bio u kontaktu sa njima, ne samo za vrijeme kritične žurke, već i dan poslije, a na žurci pitanje je ko je sve bio još zaražen.

Stevan Radivojević, inače čuveni srpski frizer, također je fasovao koronu, obzirom da je on radio frizure, ne samo Ceci, već i mnogim drugim poznatim ljudima u ovoj državi. Sada je za srpske medije riješio otkriti kako se zapravo koronavirus kretao po čitavom Beogradu zadnjih nekoliko dana, odnosno kako je cijela ova priča zapravo počela. Sve je, kako smo shvatili, počelo od voditeljice Dušice Jakovljević koja je dan nakon fešte završila na infektivnom odjeljenju bolnice u Beogradu.

Radivojević je inače prije 3 dana bio i zabavi kod Mie Borisavljević, a imao je koronu, te zato sada govori kako mu je itekako žao, zbog čega je sigurno zarazio masu ljudi tamo. Otkriva kako ga sada cijelo tijelo boli, da ima blagu temperaturu, a telefon mu danima ne prestaje zvoniti.

S druge strane, Dušica se također pravda, ali nije konkretno rekla da li je pozitivna ili ne, što je opet dosta nekorektno, zbog čega se idalje polemiše da li je fasovala virus ili nije.