Showbizz

Operaciju kičme čekala je CELA SRBIJA, Divna DNK je frapirala sa NOVIM IZGLEDOM! Pogleadjte kako danas izgleda, PAST ĆETE SA STOLICE! (FOTO)

U današnjem tekstu malo pažnje ćemo posvetiti domaćim reality zvijezdama koje su zadnjih 10 godina obilježile na TV ekranima.

Dosta njih je obilježilo ove programe poput Stanije Dobrojević, Lune Đogani, Kristijana Golubovića, ili pak Soraje Vučelić, Svi oni, ali i mnogi drugi na neki su način ostali u show businessu, a neki od njih potpuno su se povukli u izolaciju i više ih nema apsolutno nigdje.

Jedna od njih je čuvena Divna Dnk, koju su, kad se pojavila u Zadruzi, svi čudno gledali, jer je bila jako mala, mršava i imala manju grbu na leđima. Ali, kako je vrijeme prolazilo, ona je sticala sve više simpatija, pa je ona veoma dugo boravila u reality showu i zarađivala jako lijep novac. Tako je od tog novca sagradila sebi malu kućicu, a u Zadruzi je čak poslije upoznala ljubav svog života Marka.

Svi su vjerovali da je sve to zapravo naštimao Željko MItrović, ali, ona je ostala u s njim i nakon realityja, a čak su dobili i bebu. Ali, socijalna služba oduzela im je dijete, da bi nakon pola godine ponovno ga vratili, jer je Marko pronašao posao. Paparazzi su ih pratili jednog dana i otpratili do kuće u kojoj žive, koja nema fasadu, ali su sretni zajedno.

Tom su je prilikom pitali šta je s obećanjem koje joj je dala Soraja Vučelić da će joj platiti operaciju kralježnice, rekla je da je više nije nikada zvala. Ali, koliko god bila Divna DNA naivna, i dalje misli da će je jednog dana nazvati Soraja Vučelić.