U posljednjih nekoliko mjeseci, osoba koja je najpopularnija na estradi bez da je pjevačica ili glumica zasigurno je beogradska, popularna blogerica Luna Đogani, koja je prošle sezone pobijedila u popularnom reality showu “Zadruga”.

Ovom pobjedom zaradila je 170.000 eura, majka joj je kupila novi stan, a dio svog novca uložila je u svoju pjevačku karijeru, a dosad je snimila već jedan video i par pjesama.
Stoga je cjelokupna javnost usmjerena prema njoj, a prate svaki njen privatni korak. I njezin emocionalni život i trenutni odnos, kao i njezin fizički izgled. Naime, blogerica Luna Đogani odlučila je slijediti korake svojih roditelja nakon pobjede u “Zadruzi 2”, a snimila je i svoju prvu pjesmu “Deveti krug” koja je u trenu postala apsolutni regionalni hit.

Luna trenutno uživa u uspjehu u karijeri, novim grudima koje je nedavno napumpala i uložila oko 10.000 eura, kao i svojoj trenutnoj vezi sa svojim dečkom Markom Miljkovićem. Đogani je definitivno odustala od hedonizma i pao je koji kilogram viška, malo je odvalila stomačinu.

A to dokazuju i slikice koje su odmah procurile u javnost. Nakon što su se slike pojavile, mnogi su komentirali da je ona možda u drugom stanju. Luna nije odgovorila na to, ali je prešutila. Ostaje za vidjeti u narednom periodu šta će se dogoditi sa stomakom i da li imamo novu prasicu na estradi, koja će zamijeniti Anu “tenk” Nikolić.

Kakva su vaša mišljenja? Mislite li da je ostala u drugom stanju ili se samo “malo udebljala”? U komentare nam napišite svoje mišljenje.

Izvor: Novadanas

Preporučujemo