Novo

OPA BATO : JELENA KARLEUŠA POKAZALA CICA MACU! (FOTO)

U nastavku dnaašnjeg članka dotaći ćemo se naše javne scene,a kako je poznato da javne ličnosti izazivaju veliku pažnju , te javnost voli da prati njihove živote . Naime , jedna od onih za koju se može reći da svoju karijeru gradi isključivo na skandalima je Jelena Karleuša , a kada pogledate ona ne voli baš da izbacuje nove hitove , dok je na naslovnim stranama često , a sve zbog svojih skandala.

Definitivno vest o njenom razvodu je iznenadila sve , iako je njen brak sa Duškom glasio za jedan od najskladnijih. Naime , razlozi rastanka , kao i potencijalno pomirenje sa Duškom jako je često bila tema o kojoj su komentarisali brojni mediji . Naime , ta tema se još uvek nije razjasnila , a muzička zvezda ne krije da bi opet željela da se ostvari kao majka. Tako je ona nedavno zaintrigirala javnost kada je odgovorila na komentar Ele Dvornik da je sanjala kako je se pevačica porodila : „Sanjala sam sinoć da Jelena Karleuša ima carski rez i ja je moram držat za ruku kao moralna podrška. I pobjegla sam čim su je počeli rezat. Sorry Jelena. Imam traume od svojih al’ beba je bila preslatka, čestitam“, napisala je Ela, na šta je Jelena odgovorila.

„Sigurna sam da u stvarnosti ne bi pobegla draga. Sviđa mi se svakako tvoj san, baš bih volela još jednu bebu!!! Posle izlaska albuma, naravno“, uzvratila je pevačica.Inače, diva naše muzike, oglasila se putem storija i na svom instagram profilu raznežila pratioce pre nekog vremena. Naime, pevačica je poznata po svojim humanim delima, ali i kao neko ko je vegeterijanac i borac za ljudska prava. Tako je ona nedavno uslikana u veterinarskoj stanici ,a gde je jednoj maci pomogla u ozdravljenju.