Home Showbizz Ono što je Brena preživjela prije 20 godina zauvijek joj je obilježilo...

Ono što je Brena preživjela prije 20 godina zauvijek joj je obilježilo život: Pjevačica se otvorila i ispričala drhtavim glasom najveću tragediju svog života

192
0

Lepa Brena doživjela je strašnu tragediju prije 19 godina, nakon što je otet njezin sin Stefan. Danas o tome govori s boli i tugom u glasu, ali otkrila je da su uspjeli pobijediti strašne trenutke kao porodica.

 “Nisam stavljala nikakve probleme pod tepih. Shvatio sam da trebamo razgovarati o teškim stvarima jer sve treba izbaciti što je negativno. Nikada nisam imala ništa strašno za mene cijelo vrijeme, niti mi se nešto još bolnije dogodilo. Mislila sam da ću uništiti svoj um i da više neću biti normalna osoba. Koristili smo različite metode da se vratimo kao porodica u psihičkoj normali.

Naime, sve što možete u današnjoj medicini, promijenite srce, upravljate mozgom, uklonite koljena, tromb … ali kada je psiha slomljena, vrlo je teško vratiti se u normalu. Danima sam molila Boga da zadrži psihu. Za sve nas sam se molila, molila se da moje dijete nema psihološke posljedice kad se vrati. Ne želim to detaljno objašnjavati jer je to beskrajna priča. Svi bismo se htjeli maziti i plakati, a to ne bi bili udobni detalji u razgovoru.

Ova rana je zapečaćena. Dobro ušivena, neće krvariti ili puknuti. Ali u svima nama postoji mentalna bol za koju nema lijeka. Možete samo nastaviti živjeti, dobiti puno obaveza, zaposliti se i funkcionirati, i shvatiti da u vašem životu moraju postojati dobri i loši trenutci. Ali opet, morate izabrati optimizam da bi preživjeli.

Jer, ako bi dopustili boli da prevlada, i ako samo u teškim trenucima misli, čovjek bi se okrenuo. Plakao bi i ne bi prestao. Boba i ja i moja cijela porodica sretni smo jer smo zdravi i živi, ​​blizu nas i zato što je odrastao u plemenitom i dobrom momku, uspješan u glazbenim vodama. Želim da ga nađu, jer je to zaslužio svojim znanjem i dobrotom.” zaključila je Brena.

Izvor: Zanimljivosti Balkan

Preporučujemo
Loading..