Zove se Vesna Radusinović i jedna je od omiljenih živih pisaca u Srbiji, ne znate ko je ona? A medije posebno zanima njezina ljubavna priča s Milomirom Marićem.

Poznavali su se i voljeli više od 30 godina, bila je to ljubav na prvi pogled. Iako par u posljednja tri desetljeća uživa u ljubavi, njih se dvoje nikada nisu zakleli jedni drugima na vječnoj ljubavi i vjernosti pred zakonom. Pa, vidite, moguće je imati brak bez papira, i to je vrlo lako, posebno za njih dvoje, što se najbolje vidi.

Kad su se njih dvoje tek upoznali, a to je bilo davno, Vesna je prije nekoliko dana odlučila objaviti fotku na društvenim mrežama.

“Prije samo 30 godina, više ili manje, uzmite moju riječ za to”, napisala je kratko Radusinović, a ubrzo su komentirali poput: “Lijepa si, kao što si sada, nevjerovatno kako divno izgledate gospođo”,” Najšarmantnija dama Srbija “,” Ljepotice “” Blagoslovljen si Mariću “, bili su samo neki od komentara ispod ove prekrasne fotografije.

Šta vi mislite o ovoj fotografiji dragi naši vjerni čitaoci? Da li se vama ona dopada?

Ovo dvoje su u svakom slučaju dokaz da neke ljubavi nemaju rok trajanja i da čak ne moraju nužno da budu na papiru zapisane (u vidu braka). Dovoljno je da imate dvije osobe koje se neizmjerno vole i međusobno poštuju, i to je to.

Izvor: Balkanlifetoday.info

Preporučujemo