Ovo je jedan nov i kreativan način koji su mnogi masovno počeli da koriste, jer se ovako može uštediti energija i zadržati puno topline u domu.

Ako ste cijeli svoj mizerni život razmišljali o tome kako da uštedite energiju i kako da pravilno iskoristite toplinu u vašem domu, kako bi se ona što duže distribuirala ravnomjerno po svim prostorijama, onda je ovo idealno rješenje za vas. Ovaj trik koji vam danas donosimo je krajnje impresivan i fantastičan, ne zahtijeva puno napora i svi su na kraju sretni i zadovoljni.

Ovaj se trik već sedmicama vrti na internetu, a sve što vam treba za praktičnu i prije svega jeftinu izolaciju koja će pružiti idealnu toplotu vašem domu, imate u kući. Nije vam potrebno nikakvo vrhunsko majstorstvo ili neko skupo ulaganje, samo dvije stvari – pucketava folija i obična voda.

Postupak je zaista veoma prost i sve se rješava u samo par iteracija. Najprije trebate prozor poprskati običnom vodom iz čase, a onda nanijeti pucketajuću foliju.

Prilagodite pozicionu lokaciju folije tako da mjehurići pucketajuće folije budu uz prozor, a meka strana folije treba da bude sa vanjske strane. Sljedeće što ćete da uradite jeste da prebacite ruku preko te folije i mnogi ljudi koji su pokušali to da urade kazali su da kada je postavite može veoma dugo da staji. Efekte ćete vrlo brzo primjetiti.

Ako ovo učinite kako treba, vaši će prozori imati jednu pojačanu dodatnu izolaciju i stoga će vaš dom duže biti topao. Nakon što ste završili uočit ćete sami koliko ovaj trik zaista može biti efikasan. Pripremili smo za vas u pasusu iznad video klip za vas kako biste mogli da vidite koliko je to simplistično. TU je sve u najsitnije detalje objašnjeno i tako da nećete imati nikakvih problema napraviti ovo i u svom domu.

Preporučujemo